Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Pokemon GO Plus Plus

67,59

Uhvatite Pokemone i pratite svoje spavanje s jednim uređajem! Pokemon GO Plus + je novi uređaj koji koristi tehnologiju Bluetooth Low Energy za povezivanje s aplikacijama Pokemon Sleep i Pokemon GO za pametne uređaje!

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Glavne značajke:

  • Uz aplikaciju Pokemon Sleep, samo pritisnite i držite središnju tipku na dodatku Pokemon GO Plus + i stavite ga uz jastuk. Postoji Pikachu unutar vašeg Pokemon GO Plus + koji vam može pjevati uspavanke i poslužiti kao vaš jutarnji alarm; Pikachu postaje prijateljskiji što više spavate, otključavajući još više zvukova!
  • Ovisno o tome kako spavate, možete skupiti više Pokemona da dovršite Pokedex za spavanje! Pratite svoje podatke o spavanju i povežite se s Pokemon GO kako biste iskoristili nadolazeće značajke igranja.
  • Uz Pokemon GO, koristite ovaj dodatak za vrtenje PokeStopova ili automatsko bacanje Poke lopti (kao i Great Balls i Ultra Balls!). Možete uhvatiti Pokemone čak i bez pritiska gumba! Povezivanje Pokemon GO Plus + s Pokemon GO također će vam omogućiti da poduzmete posebna istraživanja kako biste uhvatili Snorlaxa s noćnom kapicom.

Datum izlaska: 21.07.2023