Pokemon Brilliant Diamond NSW

369,00kn

Dostupno uz narudžbu

Kategorije: ,

Opis

Doživite nostalgičnu priču iz igre Pokémon Diamond Version u iznova zamišljenoj avanturi, Pokémon ™ Brilliant Diamond, sada na Nintendo Switch ™ sustavu! Avanture u igri Pokémon Brilliant Diamond odvijat će se u poznatoj regiji Sinnoh. Bogat prirodom i s moćnom planinom Coronet u srcu, Sinnoh je zemlja mnogih mitova prenošenih kroz vijekove. Izabrat ćete Turtwig, Chimchar ili Piplup koji će vam biti prvi partner Pokémon, a zatim ćete krenuti na put i postati prvak Pokémon lige. Usput ćete moći susresti legendarnu Pokémon Dialgu.

 

Avantura zajedno s Pokémonima koji su se pojavili u igri Pokémon Diamond Version. Igrači originalnih igara mogu ponovno posjetiti poznata mjesta i proživljavati poznate scene, dok igrači koji prvi puta mogu uživati ​​u mnoštvu zabavnih susreta i iznenađenja koje regija Sinnoh nudi. Izvorna priča i razmjeri gradova i ruta regije Sinnoh vjerno su reproducirani. Ovaj je remake također revitaliziran s nekim značajkama modernih Pokémon igara i izbliza Pokémon scena bitaka prilagođenih igračima.

Bez obzira jeste li nekada igrali Pokémon Diamond Version ili Pokémon Pearl Version ili se prvi put susrećete s ovim igrama, ima ponešto za uživanje.

Datum izlaska:19.nov.2021

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Pokemon Brilliant Diamond NSW”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *