Zombie Army 4: Dead War Switch

42,34 (319,01 kn)

1 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Godina je 1946. Europa leži u ruševinama, rastrgnuta podlim “Planom Z”. Hrabra grupa heroja bacila je Führera u pakao, ali oni ne znaju… Hitlerove horde su se vratile po još!

Suočite se s mrakom u singleplayer kampanji ili se udružite s prijateljima dok probijate svoj put kroz nacističke nemrtve u ovoj pucnjavi od tvoraca Sniper Elite 4.

Značajke:

  •  Nova kampanja za 1-4 igrača
  • Epsko oružje, vještine i nadogradnje
  • Najveći način rada horde do sada
  • Vraća se rendgenska kamera za uništavanje organa!

Šokantna nova kampanja:
Otpor je porazio zombi Hitlera i bacio ga u pakao – ali mrtvi se ponovno dižu s većom glađu nego prije!
Nastavite alternativnu povijest Zombie Army Trilogy u ogromnim novim razinama i otkrijte zlokobni plan koji vodi Survivor Brigade diljem Italije i šire!
Borite se sa silama tame u kanalima sa izrešetanim leševima, preživite zombije i otputujte na mračna, neobjašnjiva mjesta na kojima nitko prije nije bio…i doživio da ispriča priču!

Nagrađivani Gunplay:
Doživite balistiku koja definira žanr, koju je Rebellion proslavio u seriji Sniper Elite, i dobro je iskoristite protiv horde prokletih!

Nadograđene Kill Cams i Dismemberment:
X-Ray Kill Camera se vraća! Gledajte u krvavom usporenom snimku kako meci, bombe i drugo uništavaju kosti i organe na rendgenskom snimku. Čudite se dok vaši meci otkinu ud ili dva, i drhtite dok mrtvi NASTAVLJAJU!

Duboka progresija i prilagodba:
Izgradite ubojicu koja vam odgovara dok budete napredovali! Zamišljate se anđelom čuvarom?  Toliko vam se sviđa ta kupola? Zašto ju ne ponesete sa sobom? Zatim ubijajte sa stilom dok otključavate novu odjeću, emocije i ruganje!

Killer Melee:
Kad vas mrtvi okruže, uzvratite poboljšanom bližom borbom! Probijajte se kroz gomilu, gazite po glavama i pošaljite  zombije u pakao strašnim potezima za uklanjanje!

Monstruozno mnoštvo
Suočite se s legijama jezivih grabežljivaca, ogromnim oklopnim elitama, zastrašujućim demonima iz sjene, eksplozivnim generalima, samoubojicama i nizom drugih iznenađenja! Kada buljite u mesnatu bačvu ZOMBIE TANK-a, poželjet ćete da ste ostali iza sofe!