Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Vampire: The Masquerade – Swansong Switch

48,97

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Vampire: The Masquerade – Swansong je narativni RPG baziran na World of Darkness. Igrajte kao 3 vampira, mudro upravljajte njihovim moćima i uspostavite pravu ravnotežu između vaše ljudske i zvjerske strane u priči koja potresa srce u kojoj će vaši izbori odlučiti o sudbini Bostona.

Temeljen na kultnom svijetu igranja uloga i razvijen od strane stručnjaka za taj žanr, Vampire: The Masquerade – Swansong je narativni RPG u kojem svaki vaš izbor određuje sudbinu tri glavna lika i Bostonske Camarille.

 • DOBRO DOŠLI U SVIJET TAME
  Što da su vampiri stvarni? Što ako su ovi krvoločni grabežljivci živjeli skriveni među nama, pedantno i vješto kujući drevne zavjere? A što ako postanete jedan od njih? U Vampire: The Masquerade igrate kao ova primamljiva čudovišta u sofisticiranom svijetu u kojem su granice između stvarnog i nadnaravnog uvijek zamagljene.

 

 • TRILER OD SRCA
  Hazel Iversen, Labud, novi je princ Bostonske Camarille. S željeznom rukom u baršunastoj rukavici, ona namjerava potvrditi svoju moć i poštivati ​​Maškaradu, vampirski zakon osmišljen kako bi osigurao da ljudi nikada ne saznaju za postojanje ovih noćnih stvorenja. Ali ništa ne radi kako je planirano. Uz glasine o zavjerama, ubojstvima i borbama za moć, morate raditi u sjeni kako biste zaštitili svoju sektu u bjesomučnoj istrazi koja Boston gura u kaos.

 

 • IGRAJ KAO 3 ORIGINALNA VAMPIRA
  Igrajte kao 3 vampira koji imaju više od sto godina. Napredujte kroz igru ​​kroz njihove isprepletene sudbine, suočite se s njihovim različitim gledištima i upotrijebite svoje likove kako biste pokušali odvojiti istinu od laži. Svaki lik ima svoje sposobnosti i vampirske discipline koje možete pojedinačno nadograditi kako bi odgovarale vašem preferiranom pristupu. Hoćete li odabrati zastrašivanje, zavođenje ili prikrivenost? Vaša je odluka, sve dok možete utažiti svoju glad za krvlju.

 

 • IGRANJE S POSLJEDICAMA
  Svojim jedinstvenim pristupom igranju, Swansong stavlja naglasak na posljedice vaših postupaka kako u istrazi, tako iu vašoj društvenoj interakciji s likovima. Pažljivo analizirajte svaku situaciju jer vaše odluke mogu imati velike posljedice na živote vaših heroja i sudbinu Boston Camarille.