Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Vampire: The Masquerade – Coteries of New York + Shadows of New York Switch

46,32

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Dobrodošli u tamu, dobrodošli u Vampire: The Masquerade.

Jedan od najcjenjenijih RPG-ova svih vremena oživljava u interaktivnom romanu u kojem će vaše odluke obilježiti vašu sudbinu. Dvije uzbudljive avanture smještene u jedinstveni svemir, gdje je smrt samo početak svake priče.

U Coteries of New York ponovno ćete otkriti New York iz perspektive novorođenog vampira u mraku i uhvaćenog između borbi za moć dvaju vampirskih klanova: Camarille i Anarchsa. Odaberite svog lika iz tri različita klana (Ventrue, Toreador i Brujah) i suočite se s odlukama koje će obilježiti sudbinu radnje i vaš odnos s drugim likovima.

Borite se da sačuvate ostatke svoje ljudskosti dok pokušavate kontrolirati svoju želju za hranjenjem, ili će Zvijer koja bije u vama na kraju preuzeti kontrolu. Ovisno o izboru karaktera i klanu, imat ćete različite Discipline (moći) koje će vam pomoći u borbi i određenim dijalozima, ali pazite jer što ih više koristite, to će vam biti veća žudnja za krvlju.

Shadows of New York potpuno je neovisna avantura u kojoj ćete igrati kao član klana Lasombra, koji je zadužen za istragu smrti vođe New York Anarchsa. Pokušajte zadržati neutralnost u gradu koji će eksplodirati dok komunicirate s vampirima iz drugih klanova, ljudima i drugim stvorenjima.