Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

Tactics Ogre: Reborn Switch

32,99

Temeljena na izdanju iz 2010., igra ima poboljšanu grafiku i zvuk, kao i ažurirani dizajn igre, oživljavajući novi Tactics Ogre koji ostaje vjeran svojim korijenima. Veterani Tactics Ogre doživjet će igru ​​koja nadilazi njihove najljepše uspomene, dok će igrači tek upoznati Tactics Ogre otkriti igru ​​koja nije nalik nijednoj koju su ikada igrali. Ponovno rođena i dublja nego ikada, igra omogućuje igračima da urone u svijet i intrige Tactics Ogre kao nikada prije.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Značajke:

  • Vaši izbori utječu na to kako će se priča odvijati, pa čak i na to kako će završiti, sa sustavom igre koji dopušta više putanja kroz igru ​​i višestruke završetke. Priča se odvija kroz oči mladića Denama. Odluke koje donosi promijenit će sudbinu onih oko njega i promijeniti tijek Valerijine povijesti.
  • Vodite oštre taktičke bitke na trodimenzionalnim bojnim poljima. Potpuno obnovljena umjetna inteligencija omogućuje neprijateljima da prilagode svoje taktike situaciji, pružajući borbeni sustav koji vas uvijek tjera na razmišljanje i koji nikada ne stari.
  • Sustav upravljanja na razini cijele klase koji se koristi u Tactics Ogre (2010) promijenjen je u sustav na razini jedinice po jedinicu. Theorycraft svoj put kroz beskrajne kombinacije klasa, opreme, vještina i magije.
  • Uživajte u brojnim poboljšanjima igrivosti, kao što je brži tempo bitke, automatsko spremanje i potpuna revizija kontrola i korisničkog sučelja kako biste ulazak u igru ​​učinili lakšim nego ikad.
  • Neusporedivi detalji likova i pozadine iz originalne Tactics Ogre (1995.) rekreirani su u visokoj rezoluciji, dok je detaljna pikselna umjetnost koja igri daje jedinstveni dojam sačuvana i poboljšana.
  • Scene su u potpunosti ozvučene na engleskom i japanskom, a sva je glazba presnimljena uz izvedbe uživo! Glasovi donose novi život složenim motivacijama likova koji čine frakcije i promjenjiva politička savezništva ove epske priče.
  • Kada dovoljno napredujete u igri, otključat ćete Svjetski tarot, omogućujući vam da se vratite u priču s netaknutom snagom svojih snaga; nevjerojatno korisna značajka u igri u kojoj vaši izbori imaju tako veliki utjecaj na to kako se priča odvija. Ako se pitate do čega bi doveo drugačiji izbor, sada možete saznati!
  • Putovanje natrag nije ograničeno na priču; Chariot Tarot vam omogućuje premotavanje do određenog broja poteza tijekom bitke. U igri taktičkih bitaka u kojoj jedna pogreška može značiti razliku između pobjede i poraza, možete igrati bez brige da ćete se satjerati u kut.
  • Uživajte u bogatstvu završnih sadržaja kao što je Palace of the Dead od 100 razina. Svijet beskrajnih priča i intriga čeka!