Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Super Mario Odyssey Switch

52,97 (399,10 kn)

Pridružite se Mario-u u masivnoj 3D avanturi preko cijelog svijeta i upotrijebite svoje nevjerojatne nove sposobnosti za prikupljanje “Moons” kako biste mogli napajati svoju letjelicu – Odyssey, te spasite Princess Peach od Bowser-ovih planova za vjenčanje!

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Ova 3D Mario avantura u sandbox stilu – prva od Super Mario 64 iz 1997. i Super Mario Sunshine  iz 2002. – prepuna je tajni i iznenađenja, a sa novim potezima poput bacanje kape, skakanja i hvatanja, imati ćete zabavna i uzbudljiva iskustva igranja, koja će se razlikovati od bilo čega što ste prije mogli doživjeti u Mario igri. Pripremite se za putovanja na čudnovata i nevjerojatna mjesta daleko od Kraljevstva Gljiva!

GLAVNE ZNAČAJKE:

  • Istražite ogromna 3D kraljevstva ispunjena tajnama i iznenađenjima, uključujući kostime za Mario-a i mnogo načina za interakciju s raznolikim okruženjima – poput lagane vožnje u vozilima koja sadrže HD vibracijsku funkciju Joy-Con kontrolera ili u istraživačkim dijelovima kao Pixel Mario
  • Zahvaljujući svom novom prijatelju, Cappy-u, Mario ima potpuno nove poteze za vas da svladate, poput bacanje kapa, skakanja i hvatanja. Uz hvatanje, Mario može preuzeti kontrolu nad svim vrstama stvari, uključujući objekte i neprijatelje!
  • Posjetite zapanjujuće nove lokacije, poput neboderima prepun New Donk Citya, te susrećite poznate prijatelje i neprijatelje dok pokušavate spasiti Princess Peach od Browser-a i njegovih planova za vjenčanje.
  • Set tri nove amiibo figure (prodaju se zasebno) – Mario, Princess Peach i Bowser u svadbenim odjelima, će biti dostupni po izlasku igre. Neke prethodne amibo figure će također biti kompatibilne s ovim naslovom.