Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Spongebob Squarepants: Krusty Cook-off – Extra Krusty Edition Switch

30,39

SpongeBob: Krusty Cook-Off – Extra Krusty izdanje je ovdje! Ovaj paket uključuje originalnu igru zajedno s potpuno novim plaćenim DLC-om New Kelp City i 4 bonus kostima! Svako fizičko izdanje također dolazi s ekskluzivnim posterom do isteka zaliha!

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Pridružite se Spužvi Bobu Skockanom u urnebesnoj kulinarskoj avanturi kroz restorane i kuhinje Bikini Bottoma! Kada g. Krabs shvati da se u poslu brze hrane može zaraditi više novca, škrti poduzetnik kreće u proširenje svog carstva restorana počevši s štandom za doručak ispred Spužva Bobove kuće…a tko bi mu mogao bolje pomoći da ga vodi nego Spužva Bob SquarePants?

Napravite vlastitu Bikini Bottom kuhinju, ukrasite i prilagodite svoj restoran i pripremite se za posluživanje ukusne hrane svojim gostima! U ovoj igri kuhanja brze hrane testirajte svoje vještine upravljanja vremenom i iskusite ludu kuharsku akciju svemira Spužva Boba. Zapalite roštilj i pripremite se za kuhanje!

Značajke:

  • Potpuno novi DLC: Hej, Fry Cooks, dobrodošli u New Kelp City! Počnite kuhati i pokažite svoje vještine iza roštilja dok dostavljate ukusna jela i pobjeđujete E.V.I.L zlikovce u 5 novih superpowered restorana! Fizičko izdanje također uključuje Costume Pack 1 DLC s 4 dodatna kostima, kao i ekskluzivni poster! Sav DLC će biti uključen u igru!
  • Zabavno i brzo kuhanje: kuhajte i poslužite ukusnu hranu, uključujući krabby patties, palačinke, roštilj i više! Stanite iza roštilja kao Spužva Bob Skockani i pružite brzu uslugu stanovnicima Bikini Bottoma. Poslužit ćete mnoštvo poznatih lica kao što su Patrick Star, Sandy Cheeks, Squidward i mnogi drugi! Neka vaši klijenti budu zadovoljni i budite nagrađeni savjetima, lajkovima i uzbudljivim bonusima! Počnite kao mlađi kuhar prženih krumpirića i trenirajte da postanete jedan od vrhunskih kuhara brze hrane Bikini Bottoma!
  • Istražite svijet Spužva Boba Skockanog: pecite ukusne Krabby Patties u Krusty Krabu, odreske i rebarca u Sandy’s Treedomeu, Hot Dogove u Weenie Hut Jr’s i još mnogo toga dok istražujete poznate restorane i nove kuhinje u Bikini Bottomu, Goo Lagoonu i šire! Redovito se dodaju novi restorani i kuhinje, donoseći nove kuharske izazove i recepte za učenje!
  • Nadogradite i ukrasite: Odaberite novi namještaj, ukrase i još mnogo toga kako biste dodali svoj osobni pečat restoranima Spužve Boba Skockanog. Nadogradite svoju kuhinjsku opremu kako biste brzo kuhali hranu i pružili bržu uslugu svojim klijentima. Započnite s osnovnim dizajnom restorana i izgradite svoju kuhinju tako da bude prilagođena kuharu!
  • Skupljajte i prilagođavajte: Otključajte svoje omiljene likove iz Spužve Boba Skockanog i obucite ih u nevjerojatne kombinacije inspirirane serijom! Izradite vlastiti prilagođeni avatar za igru i komunicirajte s kostimiranim likovima dok istražuju Bikini Bottom.
  • Urnebesna priča: Doživite potpuno novu i ekskluzivnu priču o Spužvi Bobu Skockanom u kojoj se pojavljuju Spužva Bob, Mr. Krabs, Squidward, Sandy i Patrick. Igrajte kroz smiješnu priču dok napredujete kroz igru i otključavajte nove razine.