Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Prodeus Switch

29,51

Prodeus je retro pucačina iz prvog lica, ponovno zamišljena korištenjem modernih tehnika i tehnologije renderiranja. Doživite kvalitetu koju biste očekivali od moderne AAA igre, dizajnirane s retro estetikom i igranjem koje se poziva na ograničenja nametnuta tehnologijom starijeg hardvera.

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Ključne značajke:

  • Retro izgled, moderno doba: pucačine iz prošlosti i sadašnjosti sudaraju se s grafikom koja kombinira današnju visokokvalitetnu 3D tehnologiju s retro vizualima. Doživite nevjerojatne eksplozije lo-fi piksela i visokotehnoloških efekata čestica dok se sukobljavate s Prodeancima i silama kaosa.
  • Čisti retro FPS kaos: pripremite se za brzu i mahnitu akciju bez prestanka. Probijajte se kroz horde stvorenja izazvanih kaosom koristeći arsenal klasičnog vrhunskog oružja.
  • Crvena kiša: poprskajte čelične zidove i vanzemaljske dvorane krvlju svojih neprijatelja. Doživite krvava uzbuđenja retro shootera, pojačanijh na najjače zahvaljujući Prodeusovom prekrasnom dementnom sustavu komadanja.
  • Razine koje je izradila zajednica: Otkrijte nove arene putem ugrađenog preglednika ispunjenog kartama koje je izradila zajednica i održavajte intuitivnu borbu svježom.
  • Multiplayer Mayhem: udružite se i sučelite se u raznim načinima za više igrača. Krenite u kampanju u co-op igri za 4 igrača i zaronite u okršaj u Deathmatchu za 16 igrača, Team Deathmatchu, CTF-u i više—a zatim podignite stvari na višu razinu stvaranjem i dijeljenjem prilagođenih načina igre.
  • Frag to the Music: Pucajte krvne žile slušajući nabrijani metalni soundtrack retro FPS skladatelja Andrewa Hulshulta (DOOM Eternal: The Ancient Gods, Dusk, Amid Evil) koji dinamički mijenja brzine kako bi pratio vaše radnje.