Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Pokémon Violet Switch

52,96

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Dobrodošli u otvoreni svijet Pokémona!

Pokémon Scarlet i Pokémon Violet, najnovija poglavlja Pokémon serije, dolaze na Nintendo Switch 18. studenog. S ovim novim naslovima, serijal Pokémon poduzima novi evolucijski korak, omogućujući vam da slobodno istražujete u bogato izraženom otvorenom svijetu. Razni gradovi neprimjetno se uklapaju u divljinu bez granica. Pogledajte Pokémone ove regije na nebu, u morima, u šumama, na ulicama – posvuda! Doživite pravu radost serijala Pokémon – boreći se protiv divljih Pokémona kako biste ih uhvatili – sada u igri otvorenog svijeta u kojoj mogu uživati igrači bilo koje dobi.

Upoznajte nove Pokémone

Tri Pokémona od kojih ćete moći odabrati svog prvog partnera su Sprigatito, Fuecoco i Quaxly. Kako ćete upoznati ovo troje i koje su to vrste Pokémona?

Predstavljanje novih likova

Tvoja prijateljica Nemona je sunčana, energična i apsolutno voli Pokémon bitke! Kao iskusna trenerica Pokémona, ona će vam poslužiti kao pouzdan vodič u vašim avanturama. U Pokémon Scarletu ćete upoznati profesora Sada, dok ćete u Pokémon Violetu upoznati profesora Turoa. Svaki od njih provodi istraživanje određene legende koja se prenosi u regiji… Dok krećete u svoju avanturu, vaša će odjeća varirati ovisno o tome igrate li Pokémon Scarlet ili Pokémon Violet. Tko zna kakva vas priča čeka?

Podijelite radost otkrića s prijateljima i obitelji dok se upuštate u svoju avanturu s još tri igrača!*