Pokémon Shining Pearl Switch

51,63 (389,01 kn)

Vratite se u svijet Pokemona u novom nastavku ove kultne franšize!

1 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Doživite nostalgičnu priču iz igre Pokémon Pearl Version u iznova zamišljenoj avanturi, Pokémon ™ Shining Pearl, sada na Nintendo Switch ™ sustavu! Avanture u igri Pokémon Shining Pearl održat će se u poznatoj regiji Sinnoh. Bogat prirodom i s moćnom planinom Coronet u srcu, Sinnoh je zemlja mnogih mitova prenošenih kroz vijekove. Izabrat ćete Turtwig, Chimchar ili Piplup koji će vam biti prvi partner Pokémon, a zatim ćete krenuti na put i postati prvak Pokémon lige. Usput ćete moći susresti legendarnog Pokémona Palkiu.

 

Avantura zajedno s Pokémonima koji su se pojavili u igri Pokémon Pearl Version. Igrači originalnih igara mogu ponovno posjetiti poznata mjesta i proživljavati poznate scene, dok igrači koji prvi puta mogu uživati ​​u mnoštvu zabavnih susreta i iznenađenja koje regija Sinnoh nudi. Izvorna priča i razmjeri gradova i ruta regije Sinnoh vjerno su reproducirani. Ovaj je remake također revitaliziran s nekim značajkama modernih Pokémon igara i izbliza Pokémon scena bitaka prilagođenih igračima.

Bez obzira jeste li nekada igrali Pokémon Diamond Version ili Pokémon Pearl Version ili se prvi put susrećete s ovim igrama, ima ponešto za uživanje.