Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

NieR:Automata The End of YoRHa Edition Switch

35,70

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

NieR:Automata The End of YoRHaEdition verzija je NieR:Automata za Nintendo Switch, višestruko nagrađivanog postapokaliptičnog akcijskog RPG-a koji je postigao duboku popularnost diljem svijeta. Daleka budućnost… Osvajači iz drugog svijeta napadaju bez upozorenje, oslobađajući novu vrstu prijetnje: oružje poznato kao “strojni oblici života”. Pred ovom nesavladivom prijetnjom, čovječanstvo je protjerano sa Zemlje i nalazi utočište na Mjesecu. Kao 2B, član novoorganizirane androidske vojne sile YoRHa, igrači će uroniti u žestoku bitku za povratak planeta.

Doživite zadivljujuću priču koja nadilazi jednostavnu zabavu, nadahnjujući široku lepezu emocija dok se odvija kroz akciju miješanja žanrova u prekrasno pustom otvorenom svijetu.

Ovaj proizvod uključuje sadržaj “3C3C1D119440927” DLC-a*. Uključene su tri vrste koloseuma i tri vrste kostima temeljene na likovima iz povezanog naslova, NieR Replicant, mogu se dobiti kao nagrade.

*Da biste uživali u ovom sadržaju, morat ćete napredovati određeni put u glavnoj priči igre igra. Također postoje neke scene tijekom napredovanja scenarija glavne igre u kojima se ovom sadržaju ne može pristupiti.