Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

My Friend Pedro Switch

22,99

My Friend Pedro nasilan je balet o prijateljstvu, mašti i borbi jednog čovjeka da uništi sve koji mu se nađu na putu po nalogu nerazumne banane.

2 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Strateška upotreba podijeljenog ciljanja, usporenog snimanja i starog stilskog proboja prozora stvara jednu senzacionalnu akcijsku sekvencu za drugom u eksplozivnoj bitci kroz nasilno podzemlje. Uključuje igru My Friend Pedro plus ažuriranje Code Yellow u cartridgeu!

Oslobodite bujicu uništenja s nevjerojatnom razinom kontrole nad svojim oružjem i tijelom. Skačite i okrećite se kroz zrak dok objema rukama ciljate na prioritetne prijetnje ili napravite savršeni rikošet da s leđa spustite gangstera koji ništa ne sumnja. Kada se radnja pojača do ludila, fokusirajte se prelaskom na usporenu snimku kako biste smirili živce i učvrstili cilj.

Malo razbijte visokooktansko trčanje i pucanje dinamičnim sekvencama kao što je uzbudljiva jurnjava motociklom ili usporite sve i odvojite trenutak za razmišljanje kroz niz pametnih (i moguće kobnih) zagonetki temeljenih na fizici.