Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Mato Anomalies – Day One Edition Switch

36,69

Preuzmite kontrolu nad dvojnim protagonistima Doeom i Gramom kako biste istražili čudne anomalije po gradu ili se upustite u pukotine kako biste se borili protiv demonskih odvratnosti koje su odlučne dovesti do pada grada. Udružite se s neobičnim suputnicima i razotkrijte mračne tajne u ovoj priči o dužnosti, nadi i pravdi.

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Glavne značajke:

  • Anomalije: Pronađite tragove diljem Mata razgovarajući s NPC-ima, preuzimajući misije i posjećujući trgovine kako biste odredili Riftove, portale za demonska stvorenja koja napadaju grad. Uđite na vlastitu odgovornost i porazite ih u bitci te prikupite obilne nagrade.
  • Dvostruki svjetovi: Prođite kroz Mato, neo-futurističku verziju starog Šangaja. Ispod njegove površine krije se drugi svijet. Otkrijte Riftove koji djeluju kao portali u mjesto izvan prostora i vremena, ispunjeno moćnim neprijateljima.
  • Korumpirati ili korumpirani: Podmukle frakcije na neki su način upletene u mračnu sudbinu koja zadesi Matu. Mogu li naši heroji otkriti što se događa? Ili će i sami postati žrtve očaja i korupcije?
  • Družba nesvrstanih: Neprijatelj vašeg neprijatelja je vaš prijatelj. Teške okolnosti stvaraju malo vjerojatna prijateljstva. Pronađite nove saveznike tijekom svojih istraga i stecite njihovo povjerenje kroz razgovor i dijeljenje iskustava.
  • Pametna borba: Mato Anomalies pruža jedinstveno i izazovno borbeno iskustvo naglašeno zajedničkim zdravljem svih članova tima, matricom opreme i sustavom dvostrukog talenta. Jedinstvena strategija borbe bit će potrebna ako želite uspjeti!