Marsupilami: Hoobadventure! – Tropical Edition Switch

259,00kn

Dostupno uz narudžbu

Kategorije: ,

Opis

Houba houba, otisnite se na uzbudljivu novu pustolovinu!

Otkrijte Marsupilami: Hoobadventure, potpuno novu pustolovinu koja poziva mlade i stare da zaigraju kao tri Marsupilamija iz šume Palombian.

Punch, Twister i Hope su tri Marsupilamija koji mirno žive u Palombiji. Njihovi životi drastično će se promijeniti kada, igrajući se na plaži, slučajno otvore sarkofag i tako oslobode tajanstvenog duha koji će prokleti sve životinje! Srećom, naša tri Marsupilamija imuni su na prokletstvo i odlučuju se otputiti na pustolovinu kako bi našli duha i ukinuli kletvu.

Nadahnut stripom Marsupilami od Franquina, ovaj 2.5D platformer će vas povesti na živopisan put kroz Palombijsku džunglu, obalni grad pa čak i napušteni hram. Skačite, udarajte, jurite i njišite repove kako to samo Marsupilamiji znaju!

Iako je igra namijenjena mlađoj publici, i iskusniji igrači naći će izazov u Time Attack modu gdje svaki nivo treba završiti u što kraćem roku. A oni koji vole u potpunosti završiti svaku igru doći će na svoje uz prekrasnu galeriju vizuala koja se otključava kada se skupe skrivena pera i posjete tajna vježbališta borilačkih vještina.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Marsupilami: Hoobadventure! – Tropical Edition Switch”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.