Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Mario + Rabbids Kingdom Battle Switch

23,76

Mario + Rabbids Kingdom Battle je priča o neočekivanom susretu između jednog od najlegendarnijih heroja videoigara svih vremena – Maria i nepopravljivih, kaotičnih i slatkih Rabbidsa. Kraljevstvo Gljiva je rastrgano misterioznim vrtlogom koji transportira kaotične Rabbidse u nekoć mirno područje. Kako bi vratili svijet u mirno stanje, Mario, Luigi, Princess Peach i Yoshi se udružuju s herojima Rabbidsa i kreću na ludo putovanje kroz četiri različite zemlje.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Pridružite im se i istražite novi svijet izmjenjen sa zlonamjernim Rabbids-ima, ispunjen tajnama i prisjećnja na klasične Mario igre! Riješite zagonetke na putu i nadmudrite nepredvidive neprijatelje u ludim turn-based borbama i kooperativnim izazovima. Otkrijte suvremenu borbenu avanturu dizajniranu isključivo za Nintendo Switch konzolu, koja se može igrati bilo gdje, bilo kada i sa bilo kim.

Epska pustolovina

  • Zaputite se s Mariom, Rabbid Peachom i Rabbid Luigijem  na epsku potragu za spašavanjem njihovih prijatelja i vraćanju Kraljevstva Gljiva u mirno stanje!
  • Istražite četiri legendarne zemlje pune škrinja i tajni, riješite zagonetke i labirinte, te pobijedite nepredvidive neprijatelje na bojnom polju.

Luda borba

  • Po prvi puta Mario i njegovi prijatelji će upotrijebiti neobična oružja kako bi se suočili sa s njihovim neprijateljima u ludim borbama. Odaberite njihov arsenal među više od 250 oružja s jedinstvenim statistikama i specifičnostima.
  • Formirajte komplementarni tim od tri lika ovisno o njihovim arhetipovima i prilagodite njihove sposobnosti putem nihovog zasebnog stabla vještina.
  • Zahvaljujući turn-based sustavu, uzmite si koliko god vremena trebate za razmišaljanje prije vašeg taktičkog napada, prije nego što neprijatelj uzvrati napadom kada dođe njegov red.
  • Igrajte se s prijateljem u dodatnim kooperativnim izazovima na istoj konzoli, s tri razine težine, višestrukim ciljevima i mogućnošću igranja s dva Joy-Con kontrolera.

Osvježavajuće Mario iskustvo

Doživite avanturu ispunjenu humorom, epskom glazbom, živahnom animacijom i živopisnim slikama koje pokreće Snowdrop engine.

Dizajnirano za Nintendo Switch

  • Igra je privlačna u ručnom načinu rada koliko i na TV zaslonu
  • Igrajte bilo gdje, pa čak i u pokretu
  • Otključajte nove značajke u igri pomoću Nintendo Amiibo figura