Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R Switch

23,99

1 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Dobro poznata po svojim karizmatičnim junacima, upečatljivom umjetničkom stilu i nezaboravnim frazama (“Yare yare daze…”), JoJo’s Bizarre Adventure dolazi na PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One i Nintendo Switch!

Zapanjujući vizualni prikazi autentični u stilu Hirohika Arakija:
Mnogi obožavatelji JoJo’s Bizarre Adventure očarani su jedinstvenim umjetničkim stilom Hirohika Arakija. JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R bilježi strastvene JoJove izraze karaktera, omogućujući vam da doživite JoJo svemir sa snažnim slikama kao da je manga Hirohika Arakija oživjela. Sada možete slobodno pomicati likove koje je stvorio Hirohiko Araki vlastitim rukama i osjećati se kao da ste unutar mange gdje se grafika i tekst susreću kako bi prizvali karakteristično “?????”.

50 likova koji se mogu igrati iz svih JoJo lukova
Jonathan Joestar, Jotaro Kujo, DIO, Jolyne Cujoh i drugi likovi iz JoJo’s Bizarre Adventure okupljaju se kroz više generacija! S 50 likova koji se mogu igrati iz svih lukova, možete doživjeti popularne bitke iz svake priče i vidjeti interakciju likova iz različitih svemira po prvi put!

Različiti načini igre
Ovaj naslov se sastoji od All Star Battle Mode, Arcade Mode, Online Mode, Versus Mode, Practice Mode i Gallery Mode. Glavni način, All Star Battle Mode, ne sadrži samo sukobe između likova iz originalne igre, već i potpuno nove bitke koje su jedinstvene za All Star Battle R. Možete igrati kroz preko 100 bitaka s različitim postavkama i uvjetima. Ovaj način također nudi posebne kozmetičke maske za likove i jedinstvene ilustracije u kojima se može uživati ​​u galerijskom načinu rada.

Kako je igra evoluirala od originalne All Star Battle
Ovaj se naslov temelji na sustavu borbe All Star Battle koji je objavljen 2012. Dizajn igre JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R oživljava iskustvo s prilagodbama tempa borbe i dodavanjem zaustavljanja i skokova. S novim audio snimkama anime glumaca 6. dijela ostvarena je puna atmosfera animirane serije. I obožavatelji koji su igrali originalnu All Star Battle i novopridošlice moći će uživati ​​u iskustvu.