Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Fashion Dreamer Switch

46,15

Uđite u virtualni svijet modnih fantazija koje su postale stvarnost, gdje se koordinacija i komunikacija miješaju kao nikada prije. Vaš novi život kao influencer čeka!

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Stvorite novu odjeću za prikupljanje lajkova!

Virtualni prostor vrvi muzama, obožavateljicama mode koje su uvijek u potrazi za novom inspiracijom. Zaslijepite ih svojim najsvježijim napadima—i ako im privučete pogled, zaradit ćete njihove lajkove. Skupljajte sve više i više lajkova kako biste rasli kao legendarni modni influencer!

 

Pošaljite lajkove da biste dobili nove artikle!

Uočili ste muzu s besprijekornim ukusom? Daj im do znanja! Oznaka “Sviđa mi se” omogućit će vam korištenje njihovih modnih predmeta ne samo za sebe, već i za preporuku odjeće drugim muzama.

 

Izgradite svoju robnu marku s vlastitim artiklima po narudžbi!

Kada dizajnirate novu odjeću i dodatke, nebo je granica! Prilagodite više od 1400 kolekcionarskih predmeta svojim omiljenim stilovima i bojama za doista jedinstven štih. Vaše kreacije temelj su vašeg brenda, stoga ih preporučite drugim muzama i osvojite svijet mode!

 

Idite na internet i komunicirajte s muzama iz cijeloga svijeta!

Kada se spojite na internet, muze drugih igrača pojavit će se u vašem svijetu, dopuštajući vam da uzmete bilo koju originalnu odjeću koju nose. Prije nego što shvatite, vaši vlastiti dizajni mogu postati međunarodna senzacija!

Datum izlaska: 03.11.2023.