Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Epic Chef Switch

34,38

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Spremite se da krenete na kulinarsko putovanje dok preuzimate ulogu Zest-a; koji mora uzgajati, izrađivati ​​i kuhati svoj put u legendu!

Epic Chef je pustolovna igra vođena pričom, začinjena životnim simom, elementima kuhanja i izrade, pomiješanih u jedno ukusno jelo!

Značajke:

Napravite ukusna jela! – Dinamično kreiranje recepata znači da možete eksperimentirati s tisućama različitih kombinacija sastojaka kako biste stvorili jedinstveni jelovnik slasnih užitaka.

Chef Battles! – Suočite se s suparničkim kuharima u epskim kulinarskim okršajima da biste bili okrunjeni kraljem kuhanja! Jela se boduju na različite stvari i nema dva suca istog ukusa – što znači da je svaka bitka drugačija.

Dom na dometu! – Živite od svoje zemlje uzgajajući hranu poput voća i povrća, kao i brinući se za eklektičnu mješavinu životinja od krava do jednoroga! Također ćete morati popraviti i prilagoditi svoju oronulu (i pomalo ukletu) vilu.

Vješti kuhar! – Kuhar je dobar onoliko koliko mu je alat. Skupite resurse za izradu specijaliziranih strojeva koji mogu obraditi vaše sastojke, pa čak i stvoriti nove komponente recepta!

Istražite Ambroziju! – Slobodni ste istražiti sve što vam grad nudi. Posjetite razne lokacije poput konobe, toplica ili se okušajte u ribolovu. Upoznajte ljubazno lokalno stanovništvo i učinite da vas manje mrze snagom hrane.

Priča stara kao timijan! – Uživajte u humorističnoj priči s razrađenom glumačkom postavom likova u neobičnom, bezbrižnom i nadrealnom svijetu mašte.