Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

Dynasty Warriors 9 Empires Switch

19,99

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Ugravirajte svoj život na bojnom polju!
Novo izdanje serije “Empires” koje korisnicima omogućuje da uživaju u uzbuđenju akcije jedan protiv tisuću i zamršenosti simulacije osvajanja zemlje!

 • Slobodno zapovijedajte svojim vojskama! Uzbudljive opsade dvorca!
  Borba je evoluirala iz “Bitki” prethodnih igara u “Castle Sieges” koje se događaju u području oko svakog dvorca. U okruženju koje se uvijek mijenja, koristite lukavo planiranje i vojnu moć kako biste uživali u ovom novom stilu bitke u kojem je najveće pitanje “Koji je najbolji način da zauzmete ovaj dvorac?”
 • Sustav politike, gdje karakter i povjerenje časnika mogu ojačati državu.
  U politici, izbori i interakcije između časnika odredit će temelje snage. Igrači mogu iskusiti različite stilove života, igrajući kao vladari, generali, nepovezani časnici i još mnogo toga. Nadalje, interakcija časnika s drugim časnicima pomoći će jačanju zemlje čiji su dio.
 • Živite dramatično! Razvijeni “Način uređivanja”.
  Igra uključuje Edit Mode, omiljeni serijal. Igrači mogu stvoriti svoje vlastite Custom Officere iz širokog raspona dijelova.
  S 94 Musou časnika i preko 700 generičkih časnika koji se pojavljuju u DYNASTY WARRIORS 9, igrači mogu dramatičnije popuniti svoje vlastito iskustvo Dynasty Warriors.