Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream Switch

50,30

Ovo je priča o jednoj od avantura Sophie the Alchemist nakon što je napustila svoj rodni grad Kirchen Bell. Usredotočen je na Sophienu potragu za Plachtom nakon što su razdvojeni u svijetu snova Erdea Wiegea i novih prijatelja koje tamo upoznaju.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Glavne značajke:

  • Razvijene bitke na poteze: Ova igra uključuje nove bitke s okretanjem s više karika koje uključuju šest članova grupe podijeljenih u dva tima i počinju neprimjetno kada igrači naiđu na neprijatelje tijekom istraživanja. Iskustvo borbe obogaćeno je mnoštvom specijalnih efekata i akcija, uključujući posebne Dual Trigger vještine koje uključuju dva člana tima koji napadaju skupa.
  • Dvije vrste sinteze temeljene na panelu: Ova igra ima pristupačan sustav sinteze poput slagalice gdje stavljate sastojke na ploču kako biste stvorili nove predmete. Igrači mogu odabrati korištenje ili standardne ili ograničene ploče, što će povećati i razinu težine i nagrade.
  • Manipulirajte vremenom kako biste otvorili nove putove: Iako svaka regija Erde Wiege ima fiksno vrijeme, moći ćete to promijeniti uz pomoć posebnih alata. Promjena vremena omogućit će vam ne samo promjenu krajolika prilikom posjeta istom području već i pristup novim, ranije nedostupnim mjestima. Možda će vrijeme utjecati čak i na materijale koje možete prikupiti?