Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Assassins Creed The Ezio Collection Switch

42,34

Stvorite povijest kao legendarni Master Assassin, Ezio Auditore da Firenze, u Assassin’s Creed: The Ezio Collection, koja uključuje kritički priznate kampanje za jednog igrača, kao i DLC sadržaje za jednog igrača iz Assassin’s Creed® IIAssassin’s Creed®

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Stvorite povijest kao legendarni Master Assassin, Ezio Auditore da Firenze, u Assassin’s Creed: The Ezio Collection, koja uključuje kritički priznate kampanje za jednog igrača, kao i DLC sadržaje za jednog igrača iz Assassin’s Creed® IIAssassin’s Creed® Brotherhood i Assassin’s Creed® Revelations s poboljšanom grafikom za Nintendo Switch.
Proživite Eziov život i naučite načine djelovanja Assassina, i pomozite Eziu naći osvetu koju traži zbog izdaje svoje obitelji. Putujte kroz renesansnu Italiju iz 15. stoljeća, uključujući glavni grad, Rim, te u konačnici i Carigrad 16. stoljeća.

  • Assassin’s Creed II – Eziova saga započinje sa borbom i istraživanjem kroz otvoreni svijet talijanske renesanse u doba umjetnosti, bogatstva i zavjera ubojstava.
  • Assassin’s Creed Brotherhood – Otputujte u najveći talijanski grad – Rim. Centar moći, pohlepe i korupcije, gdje Ezio preuzima vodstvo cijelog Bratstva Assassina.
  • Assassin’s Creed Revelations – Dva Assassina, jedna sudbina. Zaputite se na Eziovu konačnu avanturu, dok korača stopama svog velikog mentora Altaira – na putovanje otkrića i spoznaje u Carigradu, srcu Otomanskog carstva 16. stoljeća.

Proživite Eziovu kompletnu životnu priču
Igrajte kao Ezio, najslavniji i kultni Assassin u Assassin’s Creed serijalu. Pridružite mu se na životnom putu od mladića do najlegendarnijeg vođe bratstva Assassina. Slijedite ga u njegovoj završnoj potrazi za otkrivanjem i otkrivenjem, kroz sve single-player kampanje i single-player DLC sadržaje koje sadrži Assassin’s Creed: The Ezio Collection.

Poboljšano za nove generacije konzola
Iskusite ova tri klasika s većim hardverskim mogućnostima i procesnom snagom, oživljavajući priče s poboljšanom grafikom i tehnikama naknadne obrade.

Uzbudljiva sadržaj igara i dodatni filmovi
Saznajte više o Ezio-vom životu s kompletnim Assassin Creed Lineage® i Assassin Creed Embers™ kratkim filmovima.

Assassin’s Creed® II je dostupna na cartridgu. Assassin’s Creed® Brotherhood, Revelations, Embers, Lineage and audio paket za dodatne jezike dostupni su kao digitalni sadržaj za preuzimanje ( MAX 35gb ). Potrebna je internetska veza. Sadržaj se može aktivirati nakon umetanja cartridge-a. MicroSD kartica je potrebna za otključavanje cijele kolekcije odjednom.