Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

Horipad Turbo (Mario)

19,99

Oduševljeni smo što možemo najaviti izdavanje dva uzbudljiva nova proizvoda koji će poboljšati vaše iskustvo igranja. Predstavljamo HORIPAD Turbo za Nintendo Switch izdanje Mario i Zelda. Ovi inovativni kontroleri dizajnirani su za vrhunsku izvedbu, udobnost i stil.

 

1 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

HORIPAD Turbo Mario i Zelda Edition: Nakon desetljeća inovacija, HORI je ponovno podigao ljestvicu s HORIPAD Turbo za Nintendo Switch. Ovaj robusni kontroler prepun je značajki koje podižu vaše igranje na višu razinu. Istaknute stavke uključuju:

  • Ergonomski dizajn: kontroler je dizajniran za najveću udobnost, omogućujući vam igranje dulje vrijeme bez ikakve nelagode.
    Gumbi za okidanje na ramenu s brzim djelovanjem: s gumbima za okidanje koji reagiraju, možete uživati u preciznoj kontroli i brzom vremenu odziva.
  • Duljina kabela: 3 metra dugačak kabel nudi fleksibilnost i slobodu kretanja, osiguravajući da ostanete povezani tijekom igranja.
  • Turbo funkcija: steknite prednost u brzim igrama s turbo funkcijom, omogućavajući brzo pritiskanje gumba za natjecateljsku prednost.

Službeno licenciran od strane Nintendo®: Budite uvjereni, HORIPAD Turbo je službeno licencirani proizvod, koji jamči kvalitetu i kompatibilnost s vašim Nintendo Switchom.

Datum izlaska: Rujan 2023.