Reklamacije i povrat

 1. ODUSTAJANJE OD KUPNJE putem pisanog obrasca

  Kupac ima pravo u roku 14 dana sukladno članku 72 Zakona o zaštiti potrošača odustati od kupnje pisanom obavijesti na e-mail adresu zero.games.jdoo@gmail.com. Rok od 14 dana počinje teći danom preuzimanja/dostave naručene robe.

U elektronskoj pisanoj obavijesti o odustajanju od kupnje nedvosmisleno navedite odluku o odustajanju od kupnje (s vašim imenom i datumom dane narudžbe).

  1. POVRAT PROIZVODA

   Ako je kupac robu već preuzeo i odustaje od kupnje, mora preuzetu robu vratiti poduzeću u roku 14 dana po pisanoj obavijesti iz 1. odlomka. Povrat novca u iznosu vraćenih proizvoda, poduzeće mora vratiti na bankovni račun kupca najkasnije u roku 14 dana od primitka robe.

 

Pri povratu proizvodi moraju biti neupotrebljavani, neoštećeni i u originalnoj ambalaži. Uz vraćeni proizvod obvezno je priložiti kopiju originalnog računa.

Pošiljku poslati na adresu:

Zero j.d.o.o.

Bilajska ulica 82,

53000 Gospić, Hrvatska

Troškove povrata robe snosi kupac. Za vraćene proizvode ne preuzimamo pošiljke sa plaćanjem poštarine pouzećem.

 

 1. REKLAMACIJE POŠILJKE

  Zero j.d.o.o. odgovara za stvarne tvorničke greške kupljenih proizvoda u Internet trgovini (www.zero.hr/shop) Ukoliko kupac ima bilo kakav prigovor sukladno članku 10 Zakona o zaštiti potrošača molimo da nas obavijesti na e-mail: zero.games.jdoo@gmail.com
  Potrošač mora u obavijesti o grešci detaljno opisati grešku i omogućiti prodavaču da grešku razmotri.

Molimo da kupac kod eventualne reklamacije vrati robu sa kopijom originalnog računa na adresu Zero j.d.o.o.  , Bilajska ulica 82, 53000 Gospić, Hrvatska s naznakom ‘Internet prodaja’ u roku 14 dana od kupnje.

Po primitku robe Zero j.d.o.o. će u roku 8 dana po primitku pisane obavijesti i proizvoda dati pisani odgovor na rješenje reklamacije.

Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno zapakirane u kartonsku ambalažu.

Sve reklamacije koje su neprikladno zapakirane i kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećena prilikom transporta neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju.

Troškove povrata robe snosi kupac.