POLITIKA PRIVATNOSTI

Privatnost podataka:
IZJAVA O POVJERLJIVOSTI
Ovom izjavom obvezujem se da ću sukladno članku 18. stavku 2. Zakona o zaštiti osobnih podataka (Narodne novine, br. 106/12. – pročišćeni tekst) čuvati povjerljivost svih osobnih podataka kojima imam pravo i ovlast pristupa a koji se nalaze u zbirkama osobnih podataka koje vodi tijelo/društvo u kojem sam zaposlen/a te da ću iste osobne podatke koristiti isključivo u točno određenu (propisanu) svrhu.
Također se obvezujem da osobne podatke kojima imam pravo i ovlast pristupa neću dostavljati/davati na korištenje niti na bilo koji drugi način učiniti dostupnima trećim (neovlaštenim) osobama, te se obvezujem da ću povjerljivost istih osobnih podataka čuvati i nakon prestanka ovlasti pristupa osobnim podacima.
Upoznat sam da bilo kakvo neovlašteno raspolaganje osobnim podacima kojima imam pravo pristupa u svojem radu predstavlja povredu radne obveze.

Izjava o zaštititi privatnosti
Zero j.d.o.o poštuje Vašu privatnost i želi Vam pružiti osjećaj sigurnosti prilikom korištenja naših mrežnih stranica te prikupljanja Vaših osobnih podataka. Korištenjem ove internetske stranice suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka opisanim u ovoj izjavi te pohranom kolačića na Vašem uređaju/uređajima koji omogućavaju pravilno funkcioniranje mrežne stranice. Putem internetske stranice: www.zero.hr moguće je prikupljanje Vaših osobnih podataka poput imena i prezimena, kućne, poslovne ili adrese e-pošte, telefonskog broja itd. Upisom takvih podataka u navedena polja dajete svoju privolu za njihovo korištenje u svrhu u koju su upisani.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Zero j.d.o.o raspolaže Vašim podacima kako bi Vam pružila učinkovitiju korisničku uslugu, kako bi se izbjegli nepotrebni višestruki unosi podataka, te kako bi se web stranica prilagodila Vašim osobnim preferencijama i interesima. Uz obavezu zadržavanja povjerljivosti, Zero j.d.o.o može koristiti Vaše podatke u razmjeni s pouzdanim partnerima za određene i ograničene svrhe poput omogućavanja korisničke podrške ili izrade statističkih analiza. Navedena treća strana nema dozvolu za daljnju obradu Vaših podataka. Zero j.d.o.o Vas ujedno i obavještava da imate pravo na pristup Vašim podacima, njihovu izmjenu ili odustajanje od prethodno dane privole za obradu osobnih podataka. Izmjene možete izvršiti na način da kontaktirate Zero j.d.o.o i podnesete zahtjev na: zero.games.jdoo@gmail.com.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Zero j.d.o.o na svojoj mrežnoj stranici www.zero.hr pohranjuje Vaše podatke u sigurnom i kontroliranom okruženju, te ih štiti od neovlaštenog pristupa i upotrebe. Podaci se čuvaju u vremenskom periodu potrebnom za ostvarenje suradnje, odnosno pružanje usluga koje Zero j.d.o.o. vrši.

Primjena kolačića
Na mrežnim stranicama www.zero.hr primjenjuju se tzv. kolačići (cookies) – tekstualne datoteke koje na računalo korisnika smješta internetski poslužitelj kojim se korisnik koristi.
Datoteke nastaju kada preglednik na uređaju korisnika učita posjećeno mrežno odredište, koje potom šalje podatke pregledniku te izrađuje tekstualnu datoteku (kolačić). Preglednik dohvaća i šalje datoteku na poslužitelj mrežnog odredišta (mjesta, stranice) prilikom povratka korisnika na njega.
Kolačići se upotrebljavaju za funkcioniranje svih značajki internetskih stranica i bolje korisničko iskustvo, a mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta internetskim stranicama) ili trajni (na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta).
Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku

Sprječavanje kolačića

Ukoliko niste suglasni s njihovom upotrebom, kolačiće možete lako izbrisati (ili spriječiti) na svojem uređaju u postavkama preglednika kojim se koristite. Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite, no imajte na umu da sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje ili prouzročiti drugačiji rad i izgled mrežne stranice u vašem pregledniku.

Uvjeti i izmjene

Savjetujemo da povremeno provjerite ažuriranja na ovoj stranici, budući da Zero j.d.o.o zadržava pravo izmjene ove Izjave i pravila o kolačićima u skladu s važnim događajima i aktualnim promjenama.
Ova Izjava je sukladna General Data Protection Regulation (GDPR), regulativi Europske Unije o zaštiti osobnih podataka. Za sve eventualne žalbe na povjerljivost i čuvanje osobnih podataka nadležna je Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP), prema članku 32. Zakona o zaštiti osobnih podataka (Narodne novine, br. 106/12. – pročišćeni tekst).
Informacije za kontakt

Za sve nedoumice, pitanja, komentare, sugestije i primjedbe, Zero j.d.o.o Vas poziva da se obratite na zero.games.jdoo@gmail.com.